Oversikt | Rorbua Edvin | Åsta
Havhesten | Matretter | Åpningstider
          70°Nord 30°Øst | Ekkerøya | Fuglefloget | Gamle dager
                                 Fuglekikking | Fotvandring | Fiske | Kiting | Historie - krigen
                                                                  Bil | Fly | Hurtigruten | Bil på båt/tog
                                                                         Månedens bilde | Nasjonalpark Varanger
Restaurant
www.ekkeroy.no
Maten er servert !

Det beste fra Varangerfjorden og vidda

En rett er alltid på vår meny og det er den fyldige og velsmakende Fiskesuppe Varanger med laks, torsk, sei og reker. Denne retten har stått på menyen siden oppstarten av restauranten i 1999. Råvarene henter vi direkte fra den fiskerike Varangerfjorden. Når det gjelder laks så er det kun villaks som brukes - oppdrettslaks har aldri blitt servert på denne restauranten !
Avhengig av hvilket råstoff vi har tilgjengelig, står også andre fiskeretter på menyen. I tillegg er det gjerne rettert basert på reinkjøtt fra Varangerhalvøya. Kongekrabben har alltid en plass på menyen.

Vi velger ut viner som passer til maten, i tillegg omfatter skjenkebevillingen retten til å servere øl og brennevin.

www.ekkeroy.no Copyright © Ekkerøy AS 2002-2024.
All rights reserved. | Webmaster